Valmisbetoni

Toimitamme valmisbetonia Päijät-Hämeen alueelle omalla nykyaikaisella kalustolla. Kalustoon kuuluu pumppuauto, kuljetuspumppuauto, teleskooppiränniauto sekä useita perinteisiä betoniautoja. Valmisbetonia on saatavilla eri lujuusluokissa vaihtoehtoina rakennebetonit, lattiabetonit sekä juotosbetonit tarpeen mukaan.

Valmisbetonin toimitus tapahtuu asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Kun tilaat betonia, pitäisikin olla tiedossa seuraavat asiat:

Kohde

Millaiseen kohteeseen betonia tilataan? Onko kyseessä ulko- vai sisätila? Kuinka lähelle kohdetta betoniautolla pääsee?

Minkälainen kuljetus ja purku tarvitaan?

Tyyppi

Minkälaista betonia kohteeseen tarvitaan? (anturabetoni, lattiabetoni, juotosbetoni)

Onko erityisesti huomioitavia asioita lujuuden ja suunniteltujen rasitusluokkien suhteen?

Määrä

Kuinka paljon betonia tarvitaan?

Ajankohta

Milloin betonia tarvitaan? Onko valuja yksi vai useampi?

Huomioithan betonia tilatessasi, että kaluston kasvaessa myös tilan tarve valukohteessa kasvaa. Kaluston valinta määräytyy sekä kohteen luonteen että tarvittavan purkutavan mukaan. Mitä kauempana itse valu on betoniautosta, sitä suurempi kone on paikalle tilattava. Suurin pumppuautomme tarvitsee paljon tilaa!

Valmisbetonin hinta määräytyy valmisbetonin, kuljetuksen ja palvelun mukaan. Valmisbetonitiedustelut, -tilaukset ja tarjoukset saat ottamalla puhelimitse yhteyttä myyntiimme. Kiireettömiä tiedusteluja voi tehdä myös sähköpostin kautta. Tiedustelut ja tilaukset on hyvä tehdä riittävän aikaisin, mielellään viikkoa ennen toimituksen tarvetta. Etenkin kesän sesonkiaikana tilausten kanssa kannattaa olla ajoissa.

Kuvia Kalustosta