Betonielementit

Valmistamme betonielementtejä maatalouden, teollisuuden ja asuinrakentamisen tarpeisiin Etelä- ja Keski-Suomen alueella. Valmistamme myös tuotteita asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Kysy rohkeasti!

Maatalous

Laakasiiloelementit

Laakasiiloelementit kuuluvat vakiotuotantoomme. Valmistamme laakasiiloelementtejä, jotka ovat korkeudeltaan kahdesta metristä aina neljään metriin saakka. Etenemä elementillä on sauman kanssa kolme metriä. Vakiokorkeudet laakasiiloelementeille ovat 2000, 2500, 3000, 3500 ja 4000 mm. Laakasiiloelementit ovat monikäyttöisiä, sillä ne soveltuvat myös tukimuurien, hakesiilojen tai vaikkapa hallien seiniksi.

Viljankuivaamon betonielementit

Päätuotteisiimme kuuluvat myös viljankuivaamon betonielementit. Valmistamme sokkelielementit kuivureihin laitetoimittajien kuvien mukaan.

Teollisuus

Anturat ja pilarianturat

Valmistamme anturat ja pilarianturat hallien sekä toimitilarakennusten mukaan. Pilarit, palkit ja kylmät sekä eristetyt sokkelielementit valmistamme asiakkaan tarpeiden mukaan.

Pientalo- sekä asuinrakentaminen

Eristetyt ja eristämättömät sokkelit ja betonielementit

Pientalo- ja asuinrakentamiseen valmistamme eristettyjä ja eristämättömiä sokkelielementtejä ja betonielementtejä.

Omakotitalojen tarpeisiin valmistamme ns. sandwich-betonielementtejä ja betonipintaisia julkisivuelementtejä. Sandwich-elementit ovat valmiita omakotitalon seinäelementtejä, joissa eristekerros on valmiina kahden betonikuoren välissä. Betonielementit valmistetaan asiakkaan kuvien mukaan.

Muu rakentaminen

Betonilegot

Betonilegoista on helppo tehdä esimerkiksi siiloja tai tukimuureja. Valmistamme legot ylijäämäbetoneista.

Legojen mitat: 600x600x1200/1800/2400

Kuvia elementeistä